• Svenska
  • English

undersida_fiskar
Vill du ordna en garanterat annorlunda konferens är Miekak den rätta platsen. Här är långt till mobiltelefoner och stress. Ni har naturen helt för er själva. Chanserna är stora att få se både örn, fjällvråk och fjälluggla. När ni bokar er konferens i Miekak så passa på att blanda upp konfererandet med aktiviteter som ingen någonsin kommer att glömma.

Vi ordnar ett helikopterlyft till någon närliggande topp med hänförande utsikt över fjällvärlden, eller en nybörjarturnering i lerduveskytte, har ni speciella önskemål så försöker vi att tillmötesgå dessa också.

Naturligtvis fiskar ni – vi har några av Sveriges bästa öring och rödingvatten runt stugknuten. Ãr det sommar kan vi lära er grunderna i flugfiskets mysterier och på hösten finns möjlighet att följa med på ripjakt. Under vintern kan vi lägga in skoter eller skidturer på schemat med lunchen förberedd på fjället. Middagar äter ni i storstugan och då står självfallet halstrad nyfångad röding och helstekt ren på menyn och vi har fullständiga rättigheter till slutna sällskap.

Aktiviteter i Miekak finns det gott om, för att nämna några så kan ni med våra erfarna naturguider göra en vandringstur, det finns mycket att upptäcka och se, vill ni ha en helt unik upplevelse tar vi er till Sulitelmaglaciären med helikopter och har snösmältningen kommit tillräckligt långt kan vi utforska någon av de stora isgrottorna. Eller varför inte anordna en fisketävling i något av de fantastiska öring och rödingsvattnen som finns i anslutning till Miekak.

Miekak blir vad du gör det till och vi kan garantera er ett fantastiskt miljöombyte i underbar och avslappnande miljö fjärran från stressiga kontor och ringande telefoner. Hos oss anordnar du en annorlunda och absolut minnesvärd After sale, ledningsmöte eller kick off.